To je stran, kjer boste izvedeli, kdo je Fridizia!

Ampak najprej, dobrodošli.

Če bi se pogovarjali v živo, bi vam ponudila okusno pijačo, utišala bi glasbo in vam poiskala udobno zofo.

Sedaj, ko smo se vsi udobno namestili je čas, da sem vam predstaviva.
Fridizia je oblikovalski studio, v solasti dveh "bachelor of art", ljubiteljice narave Tjaše in ljubitelja pikslov Žiga. Studio je popolnoma predan izluščenju bistva vašega projekta. V studiu Fridizia stremiva k delanju vtisa. Naj bo to preko celostnih grafičnih podob, znamčenja, logotipov, tiskanih in digitalnih materialov, fotografije, 3D oblikovanja ali česa popolnoma novega, doseževa odličen rezultat.

Predana sva k razumevanju vaše vizije in njene predstavitve skozi najbolj efektivne medije. Najine kreacije imajo močan karakter :) Oglejte si jih v zavihku projekti.


The Dream Team

tjasa-430x300

Tjaša Frida Jenko Founder - Lead Designer

V kreativnost se je na prvi pogled zaljubila, ko je pri 16 letih dobila prvi fotoaparat. V prihajajočih letih je ta ljubezen prerasla do in preko grafičnega oblikovanja, iz katerega je tudi diplomirala.

Ona je tista, ki ima nore ideje.

Žiga Bric 3D & graphic designer

Njegov prvi korak v multimedijo je bil ob razmišljanje o posebnih efektih v popularnih akcijskih filmih. Njegova radovednost je naglo prerasla na področje fotografije, grafičnega in spletnega oblikovanja, kar mu je doprineslo diplomo iz 3D modeliranja.

On je tisti, ki poskrbi, da so nore ideje do piksla natančne.