Storitve

Ustvarjava na področju oblikovanja, kot naprimer celotnih grafičnih podob, embalaže, plakatov, fotografiranja in spletnih strani.
Predana sva k razumevanju vaše vizije in njene predstavitve skozi najbolj efektivne medije. Ustvarjene kreacije imajo močan karakter.

Glavna področja oblikovanja:

icon-aq_block_3

Grafično oblikovanje

icon-aq_block_4

Fotografija

icon-aq_block_5

Spletne strani

Proces

Verjameva, da je jasna komunikacija med nami ključ do dobrega sodelovanja in uspeha. Zato je najin pristop oseben. Najin cilj je izluščiti bistvo vašega projekta in mu s tem vdihniti življenje. Zaradi tega naju zanimajo detajli in ne samo zunanja lupina. Zato pa naju najamete, kajne?

1. Srečanje

Začnemo s srečanjem, kjer si privoščimo okusen napitek. V teku sestanka vas poslušava, zapisujeva vse detajle, ideje, dvome, probleme in misli o vašem projektu. Skupaj pridemo do bistva potreb projekta.

2. Oblikovanje

Ko zbereva vse infomacije zaženeva mline kreativnosti. Raziskujeva, kombinirava in zbirava različne pristope oblikovanja oz. postaneva kreativna :)

3. Predstavitev

Predstaviva vam rezultat in počakava vaš kometar. Po vaši povratni informaciji izpopolniva design. Če ste zadovoljni smo uspeli, če ne, se lotiva ponovnega poiskusa. V kolikor projekt potrebuje tisk in produkcijo, brez skrbi, tudi za to poskrbiva.